Αυτά τα τρία είναι πραγματικές φωτό και σχόλια από την επίσημη Facebook page του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σε λιγότερο από μια εβδομάδα λειτουργίας:











ΟΚ;











ΟΚ.





Αυτά που ακολουθούν είναι τα μούφα, που έφτιαξα εγω ως ΣΤΡΟΥΓΚ, όταν ο Μητσοτάκης γκρίνιαξε που δεν είχε το Facebook παλιά εύκαιρο. Ξεκίνησα από την περίοδο της Κατοχής, όπου το Facebook του Μητσοτάκη θα ήταν έτσι:





Επόμενη κρίσιμη περίοδος είναι 1964-1965, η Αποστασία, όταν ανατρέπει την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου με τάκλιν από πίσω:



 





----------------------------------

Μετά τη χούντα τον παίρνει ο Καραμανλής φάση Νικοπολίδης μεγάλη μεταγραφή από τον αιώνιο, το '85 παίρνει τα κλειδιά της Δεξιάς και το '90 γίνεται πρωθυπουργός - που καταρρέει σε 3 χρόνια μέσα σε σκανδαλάρες και αποστασία

Είναι η περίοδος Βρώμικο '89-Βρώμικο '93:

 











Και από το μακρινό χτες φτάνουμε στο κοντινό, δηλαδή πώς θα ήταν το Facebook του Κ. Μητσοτάκη αν το είχε ανακαλύψει λίγους μόλις μήνες νωρίτερα, μέσα στο 2012:


























 

16 σχόλια:

Τίμος είπε...

Απόλαυση ο Επίτιμος.

Ανώνυμος είπε...

Hint για το κομμάτι της αποστασίας
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_1965

Ανώνυμος είπε...

Είσαι καύλα. Οι λεπτομέρειες που πασπαλίζεις δεξιά και αριστερά είναι χάσιμο. Σ' αγαπάμε και θα σε στηρίξουμε όταν κατέβεις στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα καλο.γραφω κι εδω ομως το σχολιο που εκανα στο προηγουμενο σου κειμενο: {Zaphod's Evil Head δωσε πειστικες απαντησεις και οχι "ημουν με ιωση μπλα μπλα μπλα".στη χωρα που υπαρχουν θεωριες για το αν μας ψεκαζουν,αν για την οικονομικη καταρρευση ευθυνονται ξενοι που θελουν να μας κλεψουν τη γη ή ντοπια τζακια που θελουν να βαλουν χερι σε οτι τους εχει ξεφυγει,αν ο ολυμπιακος στηνει πρωταθληματα (καλα,σε αυτο συμφωνουμε ολοι),δεν μπορει να αποσυρεις ενα κειμενο χωρις δικαιολογια (βασικα μπορεις αλλα αφηνεις πολλα στη φαντασια μας)}

Ανώνυμος είπε...

τα έφαγε όλα ...
Κάθε 1 ωρα για μάσα στα συσσίτια πήγαινε...

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο το ποστ, ακομα γελαω! Λειπει ομως η εκδοχη της περιοδου 1981-1989 ως facebook ικη αναρτηση του επιτιμου... Σημαντικη περιοδος, λογω των προεκλογικων αγωνων της, της διαμαχης με τον Παπανδρεου και του σκανδαλου με τους 40τοσους λουτροκαμπινεδες του επιτιμου. Θα μπορουσες να γραψεις πολλα και καλα ειδικα για αυτο το τελευταιο!

Ανώνυμος είπε...

βασιλικη (βικη) χωροφυλακη και το σχολιο της -> εγκεφαλικη εκρηξη

Ανώνυμος είπε...

μπακαλιαρο γυφτε (τα νεφρα μου παλιοπουστα)

Ανώνυμος είπε...

αγετ, ηρακλη! μουχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό να δούμε τα αρθράκια και στα χιουμοριστικά της ελευθεροτυπίας!

Ανώνυμος είπε...

Terrhs Xrusos likes this!
ξερόχυσα...

Κάπου επρεπε να χωσεις και το θρυλικό "καλυτερα παπάκι παρά το μητσοτάκη" (π.χ. Donald Duck says ...) (αντισύνθημα το 89-90 που απαντούσε σε προεκλογικό "θα" για 1 κάρο σε κάθε κάφρο )

Eleni είπε...

Στρούγκ… αυτό είναι έργο τέχνης…
Κάθε φράση είναι ένα μικρό αριστούργημα...
Μα πόσα κιλά μυαλό κουβαλάς;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εξαφανιστηκε το αρθρο για το Μιχαλολιακο;;;

Ανώνυμος είπε...

Σκέτη Γκάβλλα! Αλλά το θέμα με το χαμένο άρθρο?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κάνω τα παιδιά σου... και είμαι άντρας!

Ανώνυμος είπε...

τωρα που εισαι ζεστος! κι άλλο!

top