Σχεδόν ένα μήνα μετά τις εκλογές στις οποίες το ΚΚΕ κατάφερε να πάρει λιγότερες ψήφους από όσα είναι τα μέλη του, έφτασε η ώρα για την αυτοκριτική του αγαπημένου κόμματος μικρών και μεγάλων! Για τους κίνκυ φίλους μας να το λινκ ολόκληρης της αυτοκριτικής από την Κεντρική Επιτροπή - για τους υπόλοιπους, μια χοντρική περίληψη του τί φταίει σύμφωνα με αυτήν:

- Φταίει ότι εντάξει μωρέ ποιος τις γαμεί τώρα τις εκλογές, εμείς είμαστε επαναστατικό κόμμα.

- Φταίει που ψωλάρει η βάση του κόμματος και δεν προπαγανδίζει όσο μπορεί στους γνωστούς της τα γαμάτα που σκεφτόμαστε εμείς στην Κεντρική Επιτροπή.

- Φταίει που όταν οι χρυσαυγίτες άρχισαν να μας ρίχνουν μπουκέτα κατεβάσαμε τα ΚΝΑΤ και εξαϋλώσαμε τη Χρυσή Αυγή σε ένα βράδυ, όπως προφανώς μπορούσαν τα ΚΝΑΤ να κάνουν.

- Δεν, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ φταίει το ότι εδώ και χρόνια μετατρεπόμαστε σταθερά σε μια αλλόκοτη αίρεση που απαγορεύει στα μέλη της το χόρτο, το Facebook, το low bap, την ομοφυλοφιλία και το ζευγάρωμα με μη-μέλη, μια αίρεση που συγκεντρώνεται κατά χιλιάδες σε ορισμένα μέρη για να φωνάξει ταυτόχρονα τα ίδια πράγματα χτυπώντας ρυθμικά τα πόδια και περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες και να εμφανιστεί ο Σοσιαλισμός με ένα γυαλιστερό διαστημόπλοιο επειδή έτσι πρέπει να γίνει κι έτσι θα γίνει αφού το είπε πριν κάτι αιώνες ένας τύπος με τεράστια λευκά μούσια.


Μα ένα συγκεκριμένο σημείο της ανακοίνωσης ήταν αυτό που ιντριγκάρισε περισσότερο όσους τη διάβασαν. Πρόκειται για μια φράση η οποία μπορεί στο άμεσο μέλλον να αποδειχτεί εξίσου ιστορική για το Κόμμα όσο το "όπλο παρά πόδα", το "τι Παπάγος, τι Πλαστήρας" και το "καλά μιλάμε αυτά τα ντολμαδάκια γαμάνε". 

Αναφέρομαι βέβαια στο "Υποτιμήθηκε ο ρόλος του Διαδικτύου στην πληροφόρηση της νεολαίας": είναι εφιαλτικό να το ακούς αυτό από το ΚΚΕ! Ποιο SOPA και ποιο ACTA και ποιος Δένδιας, εδώ είναι η ζέουσα απειλή για το νετ! Δείξε μου κάποιον που να πιστεύει πως θα μπει το ΚΚΕ στο ίντερνετ και θα είναι n00b και θα γελάμε με την αμπαλοσύνη του... και θα σου δείξω κάποιον που σε λίγους μήνες θα σπάει πέτρες εξόριστος στο Google+!



Επειδή ως μενταλιτέ το ΚΚΕ γενικά δεν μαλακίζεται, αν αποφασίσει στα σοβαρά να ασχοληθεί, μπορεί μέσα σε μια στιγμή να διατάξει όλα τα στελέχη του πρώτα να καταλάβουν και ύστερα να καταλάβουν το ίντερνετ. Έχουν, εννοείται, πολύ catch-up να κάνουν για να μάθουν τι έχει παίξει τόσο καιρό στον ψηφιακό κόσμο, για αυτό θα το πιάσουν από την αρχή. 

Θα ανακαλύψουν το Rickroll, και θα βάζουν σε ανακοινώσεις τους μούφα λινκς τα οποία θα στέλνουν στο YouTube, στο βίντεο του Trolololo συντρόφου. Θα μάθουν τα Memes και θα φτιάξουν δικά τους, με φωτογραφίες Ανατολικογερμανών ή Σοβιετικών γύρω στο 1988 που θα γράφει πάνω "I CAN HAZ CHEEZBURGΕR?" και θα τους σαρκάζουν πικρά που ήθελαν τσίζμπεργκερ και χάσανε τον Σοσιαλιστικό Παράδεισο.


Αν ο κάθε βλαμμένος 14χρονος μπορεί στοιχειωδώς να χακάρει, φαντάσου τί είναι ικανοί να πετύχουν οι εκπαιδευμένοι σε μυστικά στρατόπεδα του Κιμ Γιονγκ Ιλ προγραμματιστές που θα ενισχύσουν το ΚΚΕ λίγες εβδομάδες αφότου αρχίσει η επίθεση στο ίντερνετ. Σύντομα, όποιος κατεβάζει από torrent τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη θα ξέρει πως η IP του είναι στη διάθεση της Ασφάλειας - ενώ οι αναζητήσεις "ΜILF" στα τσοντοσάιτ θα βγάζουν μόνο βίντεο της Λίλας Καφαντάρη σε πορείες! Και "gilf", της Ελένης Γερασιμ... ω θεοί δεν μπορώ να το γράψω αυτό.

Η Wikipedia θα αντικατασταθεί από τη Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια! Θα γράφεις "people" στο Google κι αυτό θα σου βγάζει "Did you mean 'peoples'?". Αξιοποιώντας την τεχνολογία που έχει εδώ και 80 χρόνια στα χέρια του, το Κόμμα θα κυκλοφορήσει application το οποίο θα σβήνει από τις φωτογραφίες τον/την πρώην σου όταν χωρίσετε, σαν να μην υπήρξε ποτέ. 

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Επειδή η Τελική Μάχη θα είναι άλλη και θα κρίνει το μέλλον του Ελληνικού ίντερνετ. Θα είναι η στιγμή την οποία οι Κατιούσα και τα Τουπόλεφ των κομμουνιστών θα στραφούν εναντίον αυτού που όλοι ξέρουμε πως δεν είναι παρά ένα νεοταξικό-προτσές-του-αστικού-εκφυλισμού-που-αποπροσανατολίζει-από-τη-μάχη-κατά-της-πλουτοκρατίας-και-του-ευρωμονοδρόμου: εναντίον του Facebook.

Μια ημέρα, θα προσπαθήσεις να μπεις στο Facebook. Αλλά θα είναι σαν να έχεις κάνει logout. Η αρχική σελίδα θα είναι έτσι:


Μακάριοι οι αγεωγράφητοι! Επειδή όταν θα βάλεις username-password και μπεις, θα δεις, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, το μήνυμα "(τάδε) is now tovarishch with GG tis KE tou KKE Aleka Papariga". 

Εκείνη τη στιγμή, το κυβερνο-αντάρτικο θα έχει καταλάβει τους Θερινούς Σέρβερ και το ίντερνετ θα έχει γίνει κόκκινο. 

Θα οδηγηθείς αναγκαστικά στο Φάρμβιλ, οπου θα σου αναλυθεί συνοπτικά το πλάνο παραγωγής και θα αρχίσεις να σκάβεις. Στο Sims, τα σπίτια θα είναι όλα γκρι μικρά και ίδια. Οι αντιφρονούντες γρήγορα θα ταμπουρωθούν στο MySpace, εξοπλισμένοι με software από τους Άγγλους, έχοντας να αντιμετωπίσουν καθημερινά επιθέσεις από τις κομμουνιστικές δυνάμεις... τόνους σπαμ με «Ανακοινώσεις του Γενικού Εκλογοαπολογιστικού Οργάνου του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ», άπειρα αγωνιστικά καλέσματα, ή πολιτικοποιημένα σχόλια στις φωτογραφίες από τις διακοπές τους. 


Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το Ελληνικό ίντερνετ. 

Ο Δένδιας, προφανώς.

Μα και το ΚΚΕ, δεν είναι καλό νέο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τζινιους. ερχονται τα γκουλαγκ του υπαρκτου κυβερνισμου

Ανώνυμος είπε...

στηριζω και αγαπω στρουγκ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!

Λέτε να το διαβάσει κάνας ξεμωραμένος απ΄τη "βάση" ποτέ?

Ανώνυμος είπε...

Φήμες λένε ότι ο Μεντρέκας ετοιμάζει DDoS εναντίον σου. Στρουγκ προφυλάξου!

Σπυρος Μπιμπιλας είπε...

Οταν κλαιω ποναω....

Ανώνυμος είπε...

κάθε φορά που θα βλέπω τον δένδια θα πέφτω κάτω απο τα γέλια!

Ανώνυμος είπε...

Το χειροτερο θα οικειοποιηθουν πολιτικα το μοναδικο υπαρκτο σοσιαλισμο ever : to pirate bay

Unknown είπε...

Γιατι ν μην ασχοληθει με το ιντερντ,
Εδω εσυ ο γελοιος εχεις μπλογκ,

top