Του Αγίου Πνεύματος προχθές και το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών ήταν αλλαγμένο. Δεν το γνώριζα αυτό, όταν μεσημέρι συντονίστηκα με το Σκάι για να παρακολουθήσω το αγαπημένο μου πρόγραμμα, το "Σκάι Life". Αντί όμως στην οθόνη να εμφανιστεί η γλυκιά μορφή τού κακοποιημένου καράφλα-με-σταράκια να εξηγεί πόσο τον παίρνουν οι ναυτεργάτες και πόσο γαμάνε τα καλλυντικά του χορηγού του... είδα αυτό:


Ήταν ο εξίσου τραβελοφέρνης σκυλοεκπαιδευτής - και τότε, το συνειδητοποίησα. Ήταν μπροστά στα μάτια μας τόσο καιρό, διάβολε! Μας τρόλλαραν ο Μπάμπης και ο Μανδραβέλης και για αυτό αργήσαμε να το παρατηρήσουμε, αλλά ο ΣΚΑΪ μπορεί να αντικαταστήσει το δελτίο ειδήσεων ή τις ενημερωτικές του εκπομπές με κάποιο ξένο πρόγραμμα... και κανείς να μην καταλάβει τη διαφορά.
 
Είναι αλήθεια! Νομίζεις πως μπορείς να έχεις κανονικά τον ΣΚΑΪ στο 6 πχ του τηλεκοντρόλ και πως, εφόσον αποφύγεις τις ειδήσεις του, είναι ένα μάλλον κουλ κανάλι που βλέπεται ευχάριστα. Φτωχέ εγκεφαλοπλυμένε φουκαρά! Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, ο ΣΚΑΪ έδωσε έμφαση σε αυτό το είδος των ξένων reality που είναι πιο σοβαροφανή από τα Jersey Shore/Οικογενειακές Ιστορίες τύπου reality και βασίζονται στη λογική μιας από μηχανής θεάς τηλεόρασης που επεμβαίνει και διορθώνει πράγματα που δεν πάνε καλά. Για την ακρίβεια, ο ΣΚΑΪ τίγκαρε το 24ωρο πρόγραμμά του με τέτοια. Βλέπεις ένα μοτίβο να δημιουργείται, σκυλί;
 
Συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά πάμε μία στο σάιτ τού σταθμού, στη σελίδα της συγκεκριμένης εκπομπής που πέτυχα προχθές και μου έδωσε την επιφοίτηση:  



Το έπιασες το υποννοούμενο; Φυσικά και το έπιασες, αναγνωσταρά μου γάτε. "Περίπτωση", θα μου πεις τώρα. Καθόλου περίπτωση σου απαντάω - πρόσεξε να δεις πώς το κάνει συνέχεια αυτό ο ΣΚΑΪ:













Well played, Άρη Πορτοσάλτε. Well played.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Perimenw pws kai pws to new sou article gia to ksylo tou Kasidiari sti Kaneli.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παιχταρά μου!

Ανώνυμος είπε...

Εισαι θεος!!!!!

top