Ξεκίνησε στην Αφρική. Ξεκίνησε σαν ένα λάθος. Όχι μόνο δικό μας λάθος πάντως. 

"Οι ενημερωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, κατά τη μετάδοση των πάσης φύσεως εκπομπών (ενημερωτικών, ειδησεογραφικών, ψυχαγωγικών, σατιρικών και άλλων συναφών) που αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, οφείλουν να τηρούν τις αρχές της αντικειμενικότητας, της αμεροληψίας, της αναλογικής ισότητας, της προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του κύρους των πολιτικών κομμάτων."
Οδηγία ΕΣΡ για την προεκλογική περίοδο

Ραιτ ον, σκύλες. 
Για εμάς εδώ στο στρουγκ, που έιμαστε ρέκτες και ξακουστοί οργανονοπαίκτες, τίποτα δεν είναι σημαντικότερο απο την προστασία του κύρους των πολιτικών κομμάτων, την αναλογική ισότητα, την αμετροέπεια και τα σταγονίδια, όχι της χούντας, αλλά αυτά τα σαν μπουρμπουλήθρες πραγματάκια που δημιουργούνται και εκτοξεύονται κατα εκατοντάδες απο τη μυτούμπα συναχωμένου κύπριου γέρου. Τι πράγμα?




Σαν να ξεφύγαμε λίγο. Η αρχική μας ιδέα ήταν να κανιβαλίζουμε ένα κώμα και το απέραντα αποτυχημένο δεκάλεπτο σαλιάρισμα του, κάθε μέρα. Αυτό που ακολούθησε μπορεί να περιγραφεί μόνο με τις λέξεις υπερσυντέλικηεξωφρενικότατηγκόνζο αποτυχία
Το πρότζεκτ κόλλησε χειρότερα κι απο τσιμεντωμένο σκυλί χωρίς πόδια, μέχρι τη στιγμή που ο Ζάφοντ έσκασε στην υπόγα - εχμμ, στο γραφείο, ουρλιάζοντας ακατάληπτα πράγματα και απειλώντας εμένα και τον κροκόδειλα με ακαριαίο ευνουχισμό. 

Οπότε, τσίμπα! βρωμερέ και πεντακάθαρε αναγνώστη, επειδή σ'αγαπάμε και ταυτόχρονα αγαπάμε και τα μπαλίνια μας αρκετά ώστε να στρώσουμε τους κώλους μας κάτω και να δουλέψουμε - το τρίο παρτούζες του στρουγκ, με ατελείωτη υπερηφάνεια και ιπποποταμίσιο αίσθημα ευθύνης παρουσιάζει κάτι τύπους που για μαλάκες ψάχνουν τα προεκλογικά δεκάλεπτα των κομμάτων νο σίριους φάκιν γουέι.

Νέα Δημοκρατία

γκεστ εμφάνιση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο 00.58



ΠΑΣΟΚ

το πασοκ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα




ΚΚΕ

γουίνκι γουίνκι καμ



Συνασπισμός

Τάσος Κουράκης φάση



Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πάνος Καμμένος

μπύρες, ουίσκια, κρασά και όλα τα ποτά



ΛΑ.Ο.Σ.

ρε παιδιά δε σεβόσαστε τίποτα



Δημοκρατική Αριστερά - Φώτης Κουβέλης




Δημοκρατική Συμμαχία - Ντόρα Μπακογιάννη

προσφέρουμε τη μόνη θετική διέξοδο για να βγούμε απο την κρίση



Χρυσή Αυγή

έχουν τις ψήφους του ζάφοντ, του αγαμέμνονα και της αδερφής του μεγαλέξανδρου



Οικολόγοι - Πράσινοι

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ακόμα κι ο σιρίλο πάτησε πόδι. εσυ?

Νόμιζες οτι η επινοητικότητα μας εξαντλήθηκε κάπου εδω, φωτισμένε και στούρνε αναγνώστη? Ε, μπανάνα, όργιο, πόμολο? Έκανες λάθος τραμπούκε και χτικιάρη ψηφοφόρε. Έχουμε υποψιαστεί εδώ και καιρό, οτι ενδεχομένως θα ψάξεις για αγάπη και προδέρμ στα μικρότερα κόμματα. Βλέπεις, εμείς δεν είμαστε σαν όλους τους άλλους. 
Εμείς σε καταλαβαίνουμε. Τσίμπα λοιπόν το μπονουσάκι σου. 

Δράση - Στέφανος Μάνος

μπα, ήρθαν οι απόκριες




ΠΑ.Ε.Κ.Ε. - Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη


πολύ δυνατό όνομα κόμματος, μπράβο ρε μάγκες



Παναθηναικό Κίνημα

ζάφοντ πεινάς?



ΟΑΚΚΕ

όποιος είναι ρωσόδουλος, είναι και πουτάνας γιος



Έλληνες Οικολόγοι - Δημοσθένης Βεργής




Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

it's too haaard

top