Et tu, Anatolus?



Στα 'λεγα δύο μήνες πριν αναγνωσταρά μου πως σε κανα χρόνο ο Καρατζαφέρης θα 'χει γυρίσει στο κανάλι του να βάζει βίντεο των Platters. Αν διαβάζεις ΣΤΡΟΥΓΚ, ξέρεις - πλην όμως θεωρώ πως ο Προδομένος Αρχηγός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. 

Το πιστεύω και το περιμένω ένα τελευταίο δωράκι φτωχομπινεδιάρικης γραφικότητας από τον Καρατζαφέρη. Κάτι για να τον θυμόμαστε, βρε αδερφέ. Δεν θα πάει στις εκλογές φάση "ένας, αλλά Ροντούλης": αποκλείεται. Κάτι θα κάνει, άκου με. Better to burn out than to fade away έλεγε ο γέρων Παΐσιος - και το ξέρει αυτό ο αρχηγάρας και για αυτό δεν θα αφεθεί απλά να πάρει ένα 1,5% και να περάσει ήσυχα στην Άλλη Πλευρά, την dark side των πολιτικών αναμνήσεων.


Ποιο θα είναι όμως το τελευταίο του πυροτέχνημα; 

Επιστροφή Έφης Σαρρή στρέιτ φρομ δε μόναστρυ; Έυκολα. 

Πυτζαμάτη απόπειρα πραξικοπήματος να γουστάρουμε; Πιθανόν.  

Το να βάλει τον Αϊβαλιώτη να κρατήσει την αναπνοή του ώσπου να γίνει μωβ σαν τον Πέπε Τυρόν Υ Κρεμμυδοσουπόν στον Αστερίξ; Χμμ. 

Διπλή αλλαγή έξω Ανατολάκης-Πλεύρης μέσα Κούλης Καραταΐδης-Ουρανία Μιχαλολιάκου; Παίζει. 

Τελειωτικό φλιπάρισμα live στην εκπομπή του στο Τηλεάστυ και εντολή στο κοντρόλ να ρολάρει την κακόφημη sex tape με την οποία υποτίθεται εκβιάζει τον Σαμαρά τόσα χρόνια; Ίσως - και αμήν! 

Όπως και να 'χει, ως τις 17 Ιουνίου, κάθε που ο Καρατζαφέρης εμφανίζεται στην οθόνη παίρνε ποπ κορν: αυτή είναι η συμβουλή μου.


In the meantime, μέτρα δευτερεύουσες προτάσεις και ετερόπτωτους ονοματικούς προσδιορισμούς η γυναίκα του Άντζα Γλύκατζη-Αρβελέρ:

Ο κ. Ανατολάκης με ανακοίνωσή του σημείωσε ότι «δεδομένων των δύσκολων καιρών που περνά η πατρίδα μας θεωρώ υποχρέωση και ύψιστο καθήκον μου να διαφυλάξω και να στρατευθώ στην προσπάθεια για τη ρεαλιστική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας».

«Τιμώ την εμπιστοσύνη του Προέδρου και του κόμματος που με ανέδειξε, αλλά ο διαμελισμός της κεντροδεξιάς με βρίσκει διαμετρικά αντίθετο. Δεν έχω το δικαίωμα να συμβάλλω στην ενδυνάμωση του επερχόμενου ρεύματος του λαϊκισμού της αριστεράς που μόνο δεινά μπορεί να επιφέρει στη χώρα. Για αυτούς τους, ζωτικής σημασίας, λόγους τάσσομαι υπέρ της συσπείρωσης της κεντροδεξιάς» συμπληρώνει ο κ. Ανατολάκης. (link)



2 σχόλια:

κ. Δεηθώμεν είπε...

Για τον Ανατολάκη περίμενα κάτι καλύτερο.
Από το iPad μου.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις που το sex tape υπάρχει τελικά και το έχει καβάτζα ο Αρχηγός για τα δύσκολα.
Δώστε βάση :
"Θα του κόψω τα ποδάρια (του Σαμάρα), που δεν του κοψα, με όλες τις ανήθικες πράξεις που χει κάνει. [πάυση και προσθέτει για το ξεκάρφωμα] Εις βάρος της πολιτείας μπλα μπλα "

top