Αααχ, εκλογές... Εσείς έχετε τα τσάμπιονς λιγκ σας, τα φαίναλ φορ σας, τα τούρκικα σήριαλ και την υγιεινή διατροφή σας - εγω έχω τις εκλογές, τον γυμνισμό και το τζιν. Ο καθένας και η παραμύθα του. Αυτές οι εκλογές δεν είναι ξεχωριστές μόνο επειδή σημαντική μερίδα υμών, δηλαδη του κυρίαρχου λαού μη χέσω, έχετε εξελιχθεί σε όψιμα στόρμ τρούπεν χούφτεν μούφτεν φασιστόνια, αλλά και επειδή όλοι εμείς οι μη-ναζι υπόλοιποι, εξετάσαμε ενδελεχώς τις επιλογές μας και καταλήξαμε εδώ.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα λατρεμένα μας κώματα δεν έχουν και πολύ μπαγιόκο για προεκλογικό ξόδεμα και όπως λέει και ο Γκέμπελς, "οσο μειώνονται τα γκαφρά, πέφτει και το επίπεδο της προπαγάνδας". Ο Κίτσος, η Τασούλα και ο Μπάμπης ο Παπαδημητρίου, είναι όλοι συμπτώματα της ίδιας ασθένειας. Τα κώματα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν τις τέλη 80'ς μυθικές προεκλογικές εκστρατείες, ούτε μπορούν πια να πληρώνουν ένα σύνταγμα διαφημιστές και δημοσιοσχεσίτες το καθένα. Το οποίο σημαίνει οτι υπάρχει ο τεράστιος κίνδυνος, εγκεφαλικά νεκροί εδώ και 30 χρόνια πασόκοι, δεξιά αιγοπρόβατα και παλαιοκνίτες που ξυπνήσαν ένα πρωί και βρήκαν τους εαυτούς τους κάπου στα δεξιά του καρατζαφέρη - ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ
Μια διαδικασία βέβαια, η οποία αναπόφευκτα θα τους φέρει εδώ

Ναι, αλλά υπάρχει και το ίντερνετ. Ένα μέσο που ενώνει μια τεράστια, ετερόκλητη μάζα, στην οποία ο πολιτικάντης μπορεί να απευθυνθεί άμεσα και δωρεάν. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα των memes, μπορεί να ανακαλύψει εκ νέου την προεκλογική αφίσα και να δώσει όλο τον πόνο που αυτός θέλει, χωρίς οικονομικούς ή άλλους περιορισμούς...



Ο άλλοτε γλυκούλης Αντώνης, έχει μετεξελιχθεί σε σκληρό και εριστικό δεξιό. 
Μας ανάβει λίγο είν' η αλήθεια.


Πρωτοποριακή η αφίσα του πασοκ, μας ταξιδεύει αισθητικά σε 
άλλες, χρυσές για το κόμμα εποχές.



Η αφίσα του ΚΚΕ προφανώς προκύπτει απο την ανάγκη 
του κόμματος να απαντήσει τόσο σ'αυτό, οσο και σ'αυτό.


Ο συμβολισμός, είναι ο πατέρας του Λαφαζάνη.







Ο πρόεδρος στην αρχή ήθελε να μπεί αυτή
Τελικά συμφώνησε με την γυναίκα του Πασχάλη, που ήθελε την παραπάνω.


Στη Κουβελ.Αρ. κρίνανε οτι αυτό το στιγμιότυπο απο την κοπή της πρωτοχρονιάτική πιτας του κόμματος, 
αντικατοπτρίζει πλήρως το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών.


Ο πρόεδρος πιστεύει οτι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα 
της ελληνικής ημέρας.

Η κυρία Μπακογιάννη ήθελε να δείξει 
την ιστορική συνέχεια της δυναστείας Μητσοτάκη,
καθώς και τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον τόπο.


Έχουν βαρεθεί να την πέφτουν ψυλλάκια στα γραφεία τους 
και να ζητάνε "λίγο έλληνα ρε μαν".


Με αυτή την αφίσα απαντούν σε φήμες που θέλουν τον αρχηγό τους να πακιστανοφέρνει καθώς και σε άλλες που θέλουν τον μεγαλέξανδρο νεκρό και την αδερφή του μπακαλιάρο σκορδαλιά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε, σας ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να μη σας παρουν πρεφα τα μαλακισμενα ψευτοτρολλ του Μικειους. Συνεχιστε να κανετε αυτο το ωραιο πραμα που κανετε και ο θεος του ιντερνετ να σας εχει καλα.

Ανώνυμος είπε...

οντως. μην γινεις σαν του Μικειους. εδω πρεπει να κανω μια παρατηρηση. οι εικονες με κειμενο σε γραμματοσειρα impact λεγονται macros, ειναι υποκατηγορια των memes, αυτο ομως δεν σημαινει πως τα memes ειναι μονο macros. ειναι ακριβως το ιδιο ηλιθιο πραγμα με το να αποκαλεις ολα τα κομιξ μικυμαου.

Ανώνυμος είπε...

είστε ηλίθιος! εφόσον τα macro είναι υποκατηγορία των memes, είναι σωστό να τα αποκαλείς memes.

αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέτε. με το παράδειγμα σας λέτε αποκαλεί όλα τα memes, macros, το οποίο βέβαια ΘΑ ήταν λάθος. καμία σχέση, όμως.

πήγατε να κάνετε τον έξυπνο και είπατε μεγαλύτερη μαλακία.

καλό σας απόγευμα, κι αν μπερδεύεστε, πάρτε χαρτί και μολύβι.

note to self: μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ζωή fullstop

Ανώνυμος είπε...

*λέτε ότι

Ανώνυμος είπε...

δεν κανω τον εξυπνο αγαπητε.

μετα την εμφανιση του μορφωματος που λεγεται 9gag, ολοι αρχισαν να ταυτιζουν τα memes με macros και rage comics.
και ειδικα με την περιπτωση των macros το πραγμα εχει αρχισει να κουραζει. πεταμε οτι φωτο θελουμε με impact και αμεσως νομιζουμε πως φτιαξαμε καινουργιο meme. δεν παει ετσι. αμα δεν υπαρχει spread(οπως με το βουτυρακι στο ψωμι), τι meme ειναι αυτο? τα ιδια τα memes ειναι κατι viral, οχι το format τους.
καταλαβατε? και αμα θεωρειτε πως δεν εχετε ζωη να πατε αλλου.
καλημερα σας.

top