1.
Οτι υπάρχουν Ινδοί κομάντο.

Ουάου.
Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ.


ΙνδοίΚομάντοΕξακολουθεί να μη μου βγάζει νόημα.


2. Οτι ο καινούριος Οσάμα είναι πολύ καλύτερος από τον παλιό Οσάμα.

Βάλε να παίζει αυτό:

Επειδή, ως πιθανότερος οργανωτης τής τελείως πάνκικης επίθεσης, φέρεται αυτός:Ο Νταούντ Ιμπραήμ, αφεντικό τού υποκόσμου της Ινδίας, ύποπτος για καραβιές κόκας προς τη Βρετανία και την Ανατολική Ευρώπη και με μεγάλες top-10 επιτυχίες στα charts τής Ιντερπόλ. Σύμφωνα με τη Wikipedia:


Ο Νταούντ Ιμπραήμ ελέγχει τα καζίνο τού Κατμαντού, την εξαγωγή ναρκωτικών τού Νεπάλ και στο παρελθόν είχε στήσει μια πλεκτάνη που θα οδηγούσε στην ατιμωτική φυλάκιση τού ντετέκτιβ Στάρσκυ, αν και ένα deal-gone-wrong στην πισίνα τού Τόνυ Μοντάνα οδήγησε σε ματοκύλισμα και χάλασε τα σχέδιά του. Αυτή την εποχή κρατάει αιχμάλωτο τον Ρότζερ Μουρ στο arabesque κρυσφήγετό του, καταστρώνοντας την σαδιστική, εξεζητημένη του εκτέλεση.


No, mr Bond. I expect you to participate in Beastie Boys' 'Sabotage'Εκ μέρους του blog, καλωσορίζω στο διεθνές μαζικό υποσυνείδητο έναν αναπάντεχα vintage θεούλη, την Duffy των τρομοκρατών και υγρό όνειρο τού Ταραντίνο.

1 σχόλια:

Homo Ludens είπε...

Δηλαδή κάποιο ινδικό περιοδικό έχει πάει actually στο γραφείο του και έχει βγάλει αυτές τις φωτογραφίες; (Μπας και πρέπει να αλλάξουμε δουλειά;)

top